Mercedes-Benz

5 centre service în România, peste 600 în Europa
Service OMNIplus pentru Mercedes-ul dumneavoastră

Service24h

SERVICE 24h

În cazul unei pene tehnice sau probleme de pornire pe traseu, Mercedes-Benz Service 24h vă este alături. Cu Service 24h beneficiaţi de asistenţă rapidă şi profesionistă zi şi noapte.

Telefon Service 24h: +40 728 90 80 66

ServiceCard

ServiceCard OMNIplus

Creat pentru autocarele dumneavoastră pentru a vă oferi numeroase avantaje.

ServiceCard OMNIplus vă uşurează viaţa în numeroase situaţii: beneficiaţi de suport rapid, puteţi achita notele service în Europa.

Training șoferi

Service OMNIplus/training pentru şoferii dumneavoastră

Ca parte a pachetului Service OMNIplus/training şofer vă oferim cursuri de training tehnice pentru a putea depăşii mai uşor momentele critice.

Şoferii învaţă să utilizeze un autocar sau autobuz modern în situaţii dificile, atât prin cursuri teoretice, cât şi practice. În plus, astfel puteţi face şi economii, de exemplu printr-o conducere mai economică ce permite micşorarea consumului de combustibil cu până la 20%.

Piese și accesorii de origine

Puteţi comanda şi primii piese şi accesorii originale certificate OMNIplus pentru autobuzele şi autocarele Mercedes-Benz prin reţeaua de Centre service pentru autobuze şi autocare: rapid şi uşor.

Piesele şi accesoriile originale Mercedes-Benz certificate OMNIplus sunt permanent testate şi controlate pentru pentru a vă garanta fiabilitate, durabilitate şi funcţionalitate şi pentru a vă ferii de surprizele neplăcute.