Mercedes-Benz

Acumulatori de origine Mercedes-Benz

Durabil si eficient

Pachete avantajoase: acumulatori de origine Mercedes-Benz și manoperă de montaj.

Fie că au la bază tehnologia plumb-calciu-argint sau tehnologia AGM, toți acumulatorii de origine Mercedes-Benz sunt verificați și testați, în conformitate cu cele mai stricte criterii de referință. Acumulatorii noștri sunt lansați pe piață numai după ce au trecut numeroase teste.

<b>Capacitate de pornire la rece:</b>

Acumulatorii de origine Mercedes-Benz sunt testați, pentru a li se verifica abilitatea de pornire la rece, la o temperatură de -29° C.

<b>Depozitare și descărcare automată:</b>

Un nivel redus al descărcării automate garantează faptul că acumulatorii de origine Mercedes-Benz pot furniza energie suficientă pentru a porni autovehiculul, chiar și în urma unor perioade de utilizare sau depozitare prelungite.

<b>Descărcare accentuată:</b>

Acumulatorul de origine Mercedes-Benz dispune de o capacitate de pornire chiar și după o perioadă de descărcare de 35 de zile.

<b>Rezistență la temperaturi ridicate:</b>

Chiar și în urma simulării unor condiții de temperaturi extreme ridicate (până la 80° C), acumulatorul de origine Mercedes-Benz continuă să furnizeze o performanță constanta la pornire.

<b>Perioada campaniei : noiembrie 2014 – februarie 2015.</b>

Pentru mai multe detalii si pentru comenzi, vă rugăm să contactați centrul nostru autorizat de service Mercedes-Benz.

<i>Notă:

Preț valabil pentru operațiuni de bază. În cazul în care condiția și specificația autovehiculului impun operațiuni suplimentare, acestea vor fi taxate suplimentar. Nu putem oferi nicio garanție în ceea ce privește corectitudinea și disponibilitatea produselor, corectitudinea prețurilor sau a specificațiilor produselor prezentate. Pentru a fi siguri că prețurile şi specificațiile produselor sunt valabile şi corecte, vă rugăm să vă adresați Centrului nostru Autorizat de Service Mercedes-Benz. Toate comenzile şi produsele se supun termenilor și condițiilor de vânzare ale Centrului Autorizat de Service Mercedes-Benz.</i>