Mercedes-Benz

Acum, la orice amortizor Mercedes-Benz achiziționat primiți încă unul gratuit!

În siguranță și confort în toate călătoriile dumneavoastră!
Pentru toate modelele de autotusime Mercedes-Benz mai vechi de 5 ani.

Bucurați-vă de confort suprem și siguranță desăvârșită chiar și atunci când conduceți pe drumuri dificile: datorită utilizării materialelor rezistente de înaltă calitate, amortizoarele Mercedes-Benz sunt capabile să preia chiar și lovituri puternice – kilometru după kilometru. Acest aspect vă oferă beneficiul durabilității crescute și vă ține pe drumul cel bun.
Și nu trebuie să vă mai gândiți la posibile costuri suplimentare pentru anvelope și suspensie, deoarece amortizoarele sunt în deplină armonie cu acestea. De asemenea, sunt proiectate să funcționeze împreună cu sistemele de siguranță ale autovehiculului.

Perioada campaniei pentru amortizoarele Mercedes-Benz: septembrie – decembrie 2014.

În plus, în perioada septembrie – noiembrie 2014, în centrele autorizate de service Mercedes-Benz sunt disponibile pompe de apă și curele de transmisie la prețuri imbatabile!

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să apelați: 0721 MBINFO (0721 624 636)

Pentru comenzi, vă rugăm să contactați unul dintre centrele autorizate de service pentru autoturisme Mercedes-Benz.

Notă: Nu putem oferi nicio garanție în ceea ce privește corectitudinea și disponibilitatea produselor, corectitudinea prețurilor sau a specificațiilor produselor prezentate. Pentru a fi siguri că prețurile și specificațiile produselor sunt valabile și corecte, vă rugăm să vă adresați unui Centru Autorizat de Vânzări și Service Mercedes-Benz. Toate comenzile și produsele se supun termenilor și condițiilor de vânzare ale Centrelor Autorizate de Service Mercedes-Benz.