Mercedes-Benz

Alternativa economică.

Motor remanufacturate Mercedes-Benz

Experţii noştri remanufactureaza motoarele de origine Mercedes-Benz la standarde de calitate stricte, le actualizează la ultimul stadiu de tehnică şi astfel fac posibilă achiziţionarea de către dumneavoastră a acestor motoare ca piese remanufacturate de origine Mercedes-Benz la un preţ redus.

Remanufacturarea unui motor de origine Mercedes-Benz începe cu dezasamblarea sa integrală. Piesele de uzură precum cuzineţi cu cămaşă, pistoane şi bucşe sunt înlocuite cu piese noi. Toate celelalte piese sunt supuse unor teste de calitate şi funcţionale. Piesele trebuie să respecte aceleaşi standarde stricte ca şi cele noi. Dacă o componentă nu întruneşte specificaţiile, este recondiţionată în mod corespunzător, reparată sau înlocuită cu o piesă nouă.

Ca urmare, motorul remanufacturat de origine Mercedes-Benz corespunde cerinţelor unui motor nou şi include toate perifericele.

Avantajele unui motor remanufacturat Mercedes-Benz:

  • Cu privire la calitate, motorul remanufacturat de origine Mercedes-Benz este identic unui motor nou
  • Motoarele remanufacturate de origine Mercedes-Benz beneficiaza de aceeaşi garanţie ca motoarele noi
  • Primiţi o piesă de origine de calitate superioară la calitatea producătorului de origine, dar cu economii importante faţă de piesa nouă

Vom fi încântați să vă oferim mai multe informații despre portofoliul nostru de piese remanufacturate.